Γνωρίστε μας

Ζεστό, προσιτό και πάνω απ’ όλα φιλόξενο, το Polis Luxury Apartments & Studios, βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης της Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμο να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις διαμονής για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Aποστολή μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φιλοξενείας.

 

Το Polis παρέχοντας άνετους χώρους και πολυτελείς παροχές, αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα απλό τουριστικό κατάλυμμα στη Θεσσαλονίκη, γιατί αποτελείται από ξεχωριστά διαμερίσματα προς ενοικίαση. Είναι το ιδανικό κατάλυμα, είτε βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές και αναψυχή. Με δίχωρα διαμερίσματα και ευρύχωρα studios, στο κέντρο της πόλης, μπορούν να αποτελέσει τη “βάση” για τις οικογενειακές διακοπές ή για το επαγγελματικό σας ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, προσαρμοσμένο στις ανέσεις, τις παροχές και τον τρόπο ζωής που έχετε συνηθίσει.

 

Η φιλοσοφία του Polis χτίστηκε έχοντας ως βάση το σεβασμό προς τον άνθρωπο, ως σύγχρονο ταξιδιώτη και ως δραστήριο γονέα και οικογενειάρχη. Στα πλήρως ανακαινισμένα διαμερίσματα, δωμάτια και studios ο επισκέπτης μπορεί να γευθεί τη ζεστή και εγκάρδια ελληνική φιλοξενία με έμφαση στις παροχές που αναζητά ο καθένας στο σπίτι του.

 

Εάν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας το Polis αποτελεί σίγουρα την καλύτερη επιλογή. Τα ευρύχωρα διαμερίσματα με 2 ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, σαλόνι και τραπεζαρία, θα σας κάνουν να νιώσετε πως δεν βρίσκεστε σε ένα τουριστικό κατάλυμμα , αλλά να αισθανθείτε πως βρίσκετε στο δικό σας σπίτι.

 


 

 

αισθανθείτε πως βρίσκεστε στο δικό σας σπίτι.


 

Αν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους στο Polis θα ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία άνεσης και ξεκούρασης. Τα άνετα δωμάτια με μεμονωμένα κρεβάτια, η προσεγμένη διακριτική διακόσμηση και οι σύγχρονες παροχές WIFI internet σε όλους του χώρους, θα μετατρέψουν το επαγγελματικό σας ταξίδι σε εμπειρία διαμονής. Η τοποθεσία του καταλύματος στο κέντρο της πόλης, μπορεί να διευκολύνει πολύ τις μετακινήσεις σας και τους τρόπους μετάβασης, καθώς μπορείτε να πάτε ακόμη και με τα πόδια σε πολλά κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

 

Αν είστε λάτρης της Ελληνικής ιστορίας και της Βυζαντινής τέχνης, η τοποθεσία του Polis, στην καρδιά της πόλης, σας δίνει τη δυνατότητα της μετάβασης στα πιο γνωστά αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος πολύ εύκολα και γρήγορα.

 

Περαιτέρω στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του Polis βρίσκεται επίσης ο σεβασμός για το περιβάλλον και τη φύση. Για το λόγο αυτό έχουμε επιλέξει οικολογικά υλικά κατασκευής και διακόσμησης, όπως επίσης παροχές θέρμανσης και ψύξης με περιβαλλοντική συνείδηση.

 

Καλώς ήρθατε στη Θεσσαλονίκη. Καλώς ήρθατε στην καρδιά της βαλκανικής και βυζαντινής ιστορίας. Καλώς ήρθατε στο ιδανικό κατάλυμα στο κέντρο της πόλης. Καλωσορίσατε στο Polis Apartments & Studios.