Ελληνικό Πρωϊνό σε μπουφέ – μια εξατομικευμένη εμπειρία

Το Ελληνικό Πρωϊνό είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος με βασικό σκοπό την εδραίωση, υποστήριξη και προώθηση της προσφοράς αγνών ελληνικών προϊόντων, αυθεντικών τροφών και τοπικών εδεσμάτων στο πρωϊνό των ελληνικών ξενοδοχείων.
Απώτερος στόχος: η αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επισκεπτών μέσω της γνωριμίας τους με ποικιλία προϊόντων της τοπικής κουζίνας του κάθε προορισμού και της ελληνικής γαστρονομίας γενικότερα

 

Το ελληνικό πρωϊνό, στηριζόμενο στον πλούτο της κάθε περιοχής, είναι ένα εγχείρημα σύνδεσης του γαστρονομικού κόσμου της χώρας μας με την ξενοδοχειακή εμπειρία. Φέρνοντας κοντά ξενοδόχους και τοπικούς παραγωγούς γίνεται κύριο συστατικό της ελληνικής Φιλοξενίας  και κατ’ επέκταση ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία προώθησης του ελληνικού τουρισμού.  Όσον αφορά τον επισκέπτη, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία ανακάλυψης της αυθεντικής γαστρονομικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του επισκέψιμου τόπου. Έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει το πιάτο της προτίμησής του μέσα από μια ποικιλία αγαθών της τοπικής κουζίνας, κερδίζει την εμπειρία της γνώσης τοπικών γεύσεων και εδεσμάτων.